Ajankohtaista

Tänään 26.01.2021 syntyi Donnalle ja Raisulle kymmenen pentua!
Donna ja pennut voivat hyvin ❤️
Lisäilen linkin kuvagalleriaan pentuja-sivulle pian.

Meillä on alkaneet juoksut! Julkaisen yhdistelmän tiedot kotisivuille astutuksen onnistuttua, mutta kysymällä saa lisätietoa tulevasta suunnitelmasta. Suunnittelemme mahdollisesti toista malamuuttipentuetta kevääseen.

Valtavan surullinen tilanne! Valitettavasti Diiva ei tullut kantavaksi tästäkään juoksusta. Nyt pidämme hänen osaltaan pientä mietintä taukoa. Kiitos ja anteeksi kaikille teille matkassa mukana olleille ja pentueesta kiinnostuneille! <3

Viime talvi sekoitti monien narttujen juoksut ja tämä osui valitettavasti myös meille. Diivan juoksu loppui siinä vaiheessa kun normaalisti tärpit alkavat, joten valitettavasti astutus ei onnistunut nyt tälle keväälle.
Astutusta yritetään uudestaan seuraavaan juoksuun joka kalenterin mukaan osuu alku syksyyn.

Suunnittelimme pitkään tulevaa pentuetta HELLERKANTRI BILLY IDOLilla. Valitettavasti valloillaan oleva Korona virus ajoi meidät vaihtamaan uroksen nopealla aikataululla. Kiitämme Hellerkantria yhteistyöstä ja mahdollisuudesta!
Amarok Odin kennelin omistama BLACK EAGLE ILLA KUVIANARTOK valikoitui pentueen urokseksi. Tässä yhdistelmässä on samat...

Luo kotisivut ilmaiseksi!